Aktuella objekt


VÄLVÅRDAD, RYMLIG, FRILIGGANDE 1 1/4-PLANSVILLA.

Norrevång 52

Friliggande, välvårdad, och rymlig familjevilla i huvudsakligen 1 våningsplan. Stor söder-/västertomt med skyddat innerläge i populärt, lugnt och barnvänligt villakvarter. Stora fina sällskapsytor. Stort påkostat uterum/vinterträdgård i väster. Vattenburen värme. Energisnålt gnm. värmepump. Uppvuxen trädgårdstomt. Garage och förråd. Södra Sandby har ett utmärkt pendlingsläge till Lund och den nya stora stadsdelen Brunnshög.

Typ: Friliggande villa. 1-plan med delvis inredd vind.. Byggår: 1966.
Storlek:Boarea ca 170 m², biarea ca 25 m²
Tillträde:Sommaren 2018 eller enligt överenskommelse.
Tomt: Tomtarea 1 101 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt. Trevligt anlagd trädgård men uteplats i väster. Klinkerplattor lika uterummet.
Pris: 3 650 000 kr e.b.b.


Länkar
SEPlay (bildspel)
https://seprint.se360.se/Web/Book?guidid=e78fcf18bce94b9eb7e2b0128a2f60cd#/Prospekt/0

Byggnad
Byggår 1966

1973

Byggnadssätt
Grund: Betong.
Stomme: Trä.
Bjälklag: Trä.
Fasad: Tegel och träpanel.
Takbeklädnad: Betongpannor.
Utvändigt plåtarbete: Galvad målad plåt.
Hängrännor: Galvad målad plåt.
Fönster: Isolerglasfönster.
Ventilation: Självdrag.
Vatten: Kommunalt vatten.
Avlopp: Kommunalt avlopp.
Radon: Radonmätning är utförd 2012 , ÅMV 100Bq/kbm. Protokoll finns.
Uppvärmning: Vattenburet värmesystem/ Värmepump Luft/Vatten.

Uppvärmning och el
Vattenburet värmesystem/ Värmepump Luft/Vatten

Planlösning
Entré till fastigheten i nordost. Biluppställning i direkt anslutning till entrén. BOTTENVÅNING Hall med keramiskt klinkergolv. Avhängningmöjlighet och gäst-wc i anslutning till hallen. Stort badrum med dusch. Tvättpelare med tvättmaskin och tumlare. Med hallens förlängning kommer de tre sovrummen på rad. Samtliga sovrum med påkostad skjutdörrsgarderob. I två av sovrummen är det ljus askparkett. I det tredje sovrummet är det ekparkett. Från detta sovrum når man den stora trevliga vinterträdgården/uterummet. Ett påkostat och mycket användbart sällskapsutrymme. I uterummet ett keramiskt golv med golvvärmeslingor. Snyggt att samma golvplattor går igen på uteplatsen. Stora skjutbara glaspartier skiljer mot trädgården i väster. Härligt ljusinsläpp från eldrivet takfönster. Trevligt och modernt HTH-kök med bl.a. en heltäckande bänkskiva i blänkande granit. Spishällen är induktion. Köket öppnar upp mot en rymlig matplats/allrum. Tillbyggnaden innehåller ett allrum /arbetsrum /sovrum samt ett riktigt stort vardagsrum. I dessa rum är det massivt furugolv. En utgång i öster samt, som en förlängning på denna stora sällskapsdel, ytterligare en entré till uterummet. Här finns också en trappa upp till den inredda vinden. OVANVÅNING Ovan tillbyggnaden finns ett allrum/sovrum. Ett utmärkt extrarum för t.ex. gäster, tonåringar, arbetsrum e.d. Mot solsidan finns eldrivna markiser installerade 2005. Ny larmanläggning 2014. En rymlig, välvårdad och fräsch villabostad passande de flesta familjetyper. Lugnt och barnvänligt villaområde.

TV- och internetanslutning
TV kanaler via föreningen "Sofielunds och Norrevångs Satellitförening" För kanlautbud etc. se hemsida www.satellitföreningen.se Kostnad 1200 kr/år.
Bredband via fiber. Lev. Telia.

Uteplats
Uteplats 1: Altan/stenlagd Uteplats 2: Inglasat uterum/vinterträdg. om ca 20 m², läge i väst.

Bilplats
Carport med plats för 2 bilar.

Ekonomi
Pris 3 650 000 kr e.b.b.
Taxeringsvärdet är 1 980 000 kr varav byggnadsvärde 1 267 000 kr (fastställt 2015). Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Driftkostnaden är ca 27 500 kr/år. Uppgifterna är prel.

Servitut, planbestämmelser m m
Planbestämmelser: Stadsplan (1975-04-29)


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND